Tài liệu liên quan

Đề thi học tập sinh xuất sắc Tiếng Anh lớp 6 cấp cho Huyện năm học 2016 2016 kèm Đáp án, Audio, Tape script


Bạn đang xem: Đề thi hsg môn tiếng anh lớp 6 trang 1 tải miễn phí từ tailieuxanh

Đề thi học tập sinh xuất sắc Tiếng Anh lớp 6 cấp Huyện năm học năm 2016 2016 kèm Đáp án, Audio, Tape script 8,143 514
Âm nhạc thường thức: Nhạc sĩ Phong Nhã và bài xích hát Ai yêu Bác hồ chí minh hơn thiếu niên nhi đồng 123 20,000 5,000
(Luận văn thạc sĩ) từ bỏ CHỨNG NHẬN XUẤT xứ kinh NGHIỆM QUỐC tế và bài học kinh nghiệm CHO VIỆT nam 123 20,000 5,000
Đề thi học sinh giỏi môn giờ đồng hồ Anh lớp 6 cấp cho Huyện (Hệ 7 năm) năm học năm 2016 2017Đề thi gồm: Đề thi
Đáp án + Thang điểm
File nghe (Audio) + Tape script
Đề thi học tập sinh xuất sắc môn giờ đồng hồ Anh lớp 6 cấp cho Huyện (Hệ 7 năm) năm học năm 2016 2017Đề thi gồm: Đề thi
Đáp án + Thang điểm
File nghe (Audio) + Tape script
Đề thi học tập sinh xuất sắc môn giờ đồng hồ Anh lớp 6 cung cấp Huyện (Hệ 7 năm) năm học 2016 2017Đề thi gồm: Đề thi
Đáp án + Thang điểm
File nghe (Audio) + Tape script
Đề thi học tập sinh giỏi môn giờ Anh lớp 6 cấp cho Huyện (Hệ 7 năm) năm học 2016 2017Đề thi gồm: Đề thi
Đáp án + Thang điểm
File nghe (Audio) + Tape script ủy ban nhân dân HUYỆN PHÒNG GD và ĐT ĐỀ THI CHỌN HỌC SINH NĂNG KHIẾU CẤP HUYỆN NĂM HỌC năm 2016 - 2017 Môn: giờ Anh (Đại trà) thời gian làm 120 phút (không kể thời gian giao đề) Đề thi gồm 06 trang ĐỀ ĐỀCHÍNH CHÍNHTHỨC THỨC Điểm bọn họ tên, chữ ký giám khảo Số phách bằng số: bởi chữ: Chú ý: - Thí sinh có tác dụng trực tiếp vào đề thi - sỹ tử không áp dụng tài liệu kể từ điển SECTION 1: LISTENING Phần nghe bao gồm 01 bài, nghe 02 lần (giám thị mở 01 lần đĩa tự động phát 02 lần) I Listen to lớn the Captain"s announcement on an airplane twice Write a number or a word in the blank (1.0 point) This is the captain…………………… The number of Rightwing Flight is …………………… The plane is currently at an airspeed of 400 miles per ……………… The time is ………………… PM The weather looks…………………… Write your answer here _ _ _ _ SECTION 2: PHONETICS II Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest by circling the corresponding letter A, B, C or D (2.0 points) A A A A A A A A A teachers foot teeth gymnast black young orange watches station 10 A chest B B B B B B B B B thanks door thin vegetable work house cabbage brushes question C C C C C C C C C B school pupils good mother dangerous knee our lemonade classes invitation C lunch D farmers D book D math D geography D look D trousers D sausage D lives D intersection D bench Write your answer here _ _ _ _ _ _ _ 10 _ SECTION 3: VOCABULARY & GRAMMAR III Choose the best answer to complete each sentence, identify your answer by circling the corresponding letter A, B, C, or D )(4.0 points) 1, Lan often has …………… big breakfast Then she goes to lớn work A the B a C an D √ 2, The weather today is …………… better than yesterday A more B much C very D so 3, My father is a very good friend of A them B their C theirs D themselves 4, Mai is staying … …… her uncle and aunt’s house in Ha Noi at the moment A with B on C in D at 5, Of all the schools in town, mine is ……………… A large B larger C larger than D the largest 6, John: “How about going khổng lồ the movies with me on Saturday night?” – Ann: “………… ” C It’s my pleasure A Of course not B Sure, thanks D That’s very kind of you 7, Viet nam giới is a ……………… A language B nationality C country D capital 8, A bus-stop is a ………….… A bus B means C park D place 9, A: “Would you lượt thích some bread?” B: “………….… .” A No, thanks I’m full B Ok I don’t lượt thích rice C All right D Yes, I would 10, John: “……………… ?” Mary: “That’s a great idea.” A bởi you lượt thích playing sports B Can you buy me some apples C Why don’t we go out for dinner D May I borrow your pen 11, Ba: “……………… you visit your uncle?” Nam: “Every other week.” A Why B How often C When D How long 12, The school cafeteria only opens ……………… lunchtime A on B in C at D of 13, There is a good film ……… …… - ………….… the Thang Long Theater A on - in B in - at C at - of D on - at 14 He is one of _ players in the team A better B the best C good D bad 15, Listen! The news on the radio very interesting A are B is C has D have 16, On we often go out for dinner A nights of Saturday B Saturday nights C Saturday’s nights D none is correct 17, How much is this of bread? A bar B bag C box D loaf 18, book is this, yours or mine? A What B Which C Whose D Who’s 19 Mr Quang: “Who that horrible noise?” Mrs Lan: “It’s ba practicing the violin.” A makes B make C is making D making 20, This is a/an car A American red old B old red American C red American old D old American red Write your answer here _ _ _ _ _ _ 11 _ 12 _ 13 _ 16 _ 17 _ 18 _ _ _ _ 10 _ 14 _ 15 _ 19 _ 20 _ IV Supply the correct tense or size of the verbs in brackets (1.0 points) There (not be ) _any milk in the fridge Le Tam wants (be) a teacher after he leaves school There are lots of gray clouds in the sky It (rain) _ Where is your mom now? - She (grow) _vegetables in the garden Children like (ride) _e-bikes to lớn school ? Write your answer here _ _ _ _ V Give the correct size of the words in capital khổng lồ complete the sentences (2.0 point) What is the of Mount Everest (HIGH) Is that your house? (BEAUTY) Nam và Mai are good _ (FRIENDLY) Mrs Nga _us English (TEACHER) My mother usually goes _ in the early morning (JOG) in They have a lot of the summer (ACT) This is the pagoda in Hanoi (OLD) Don"t ride too quickly It is (DANGER) My house is than yours 10 He greets me (BIG) in a way (FRIEND) Write your answer here _ _ _ _ _ _ _ 10 _ VI Circle the letter A,B,C or D before the mistake in each sentence and correct it (1.0 point) vị you know how much a dictionary cost ? A B C D I go to lớn the library three times every week A B C D Viet not get up early & morning exercises every morning A B C D That’s my father over there He stands near the window A B C D How you go khổng lồ see the dentist? - Once or twice a month A B C D Write your answer here 3 → → → → → SECTION 4: READING VII Read the passage Then choose one suitable word khổng lồ fill in the gaps (2.0 points) Jim Green is a student at May Secondary School He (1) _ classes from Monday khổng lồ Friday He has many (2) _ to after class in the afternoon On Monday & Wednesday, he helps his (3) _ with their English On Tuesday và Thursday, he takes part in the Informatics Club On Friday, he goes (4) on the river He goes to lớn the park or museum (5) _ his parents và his sister (6) _ Saturday On Sunday, he has a good rest (7) home and (8) _ his homework Now it is 8:30 in the morning Jim (9) in the classroom & having a maths class He is listening lớn the teacher carefully His friends David và Tony are looking at the blackboard Lucy và Lily are thinking Mary is writing something in her notebook All of them (10) _ working hard A to lớn have B has C have D having A school B lesson C housework D things A books B friends C rulers D notebooks A lớn the zoo B camping C sailing D shopping A with B khổng lồ C by D of A at B in C on D khổng lồ A in B at C on D of A makes B works C does D thinks A are sitting B sitting C sit D is sitting 10 A is B are C x D be Write your answer here 10 VIII Fill in each blank with ONE suitable word (2.0 points) Of all my relatives, I like my aunt Emily the (1) She’s my (2) _ youngest sister She has never married and (3) alone in a small village near Bath She’s fifty years old, (4) she’s quite young in spirit She has a fair complexion, thick brown hair & dark brown eyes She has a kind face, & when you meet (5) , the first thing you notice (6) her smile Her face is a little wrinkled now, but I think she is still rather attractive She is the sort of person you can always go to if you (7) _a problem and she’s extremely generous She likes reading (8) _gardening, và she still goes (9) long walks over the hills I hope I’m as active as she is when I’m at her (10) Write your answer here 10 IX Read the following passage, then answer the questions by circling A, B, C or D (1.0 pt) My name is Petty and this is my husband, Phil We both work in offices in London We have breakfast at half past seven We usually have bread, coffee & orange juice for breakfast For lunch we usually have a salad or soup and sandwich That’s at about 1.30 We usually have dinner at half past seven in the evening It is a big meal of the day and we have meat or fish with vegetables & potatoes or rice We have orange juice with milk On Saturday we often go lớn a restaurant for dinner at about eight o’clock Petty và her husband work in …………… A offices B factories C hospitals D clinics Petty & Phil have ………… A a big breakfast B a light breakfast C breakfast with meat D breakfast with eggs What they have for lunch? A salad & sandwich B salad và soup C fish và soup D sandwich and fish What they drink for dinner ? A iced tea B iced coffee C soda D orange juice Where they have dinner on Saturday evenings? A at trang chủ B at a khách sạn C at their friend’s house D at a restaurant Write your answer here SECTION 5: WRITING XI Rewrite each of the following sentences in such a way that it means the same as the first one (2.0 points) How many teachers are there in your school? ð How many teachers ……………………………………………………? The toy store is to the right of the bakery ð The bakery ………………………………………………………………………… vì you và your friends walk khổng lồ school every day? ð vì you and your friends go…………………………………………………? We have English class at 7.15 ð Our English class………………………………………………………………… Let us go to the beach và have a good time there ð How about…………………………………………………………………? Is there a colorful picture in your room? ð Does ……………………………………………………………………… ? How much is a bowl of noodles? ð What ………………………………………………… ? How high is the Mount Everest? ð What .? I spend two hours a day doing my homework ð It ……………………………………………………………… 10 No one in my class is as lazy as Tom ð Tom …………………………………………………………………………………………… XI Rearrange these words or phrases to lớn make complete sentences (1.0 point) is/ I/ because/ like/ very/ winter/ it/ cold/ don’t ………………………………………………………………………………………………… Christmas/ a/ wine/ doesn’t/ he/ of/ drink/ has/ he/ glass/ wine/ usually/ at/ but ………………………………………………………………………………………………… the/ you/ in/ what/ afternoon/ usually/ do/ finish/ work/ time? ………………………………………………………………………………………………… your/ using/ the/ moment/ I/ ruler/ it/ can/ you/ borrow/ are/ or/ at/ ? ………………………………………………………………………………………………… is/ on/very/ from/ our/ not/ school/ Dương nam giới street/ to/ far/ Nhat Hoa mall,/ so/ there/ often/ walk/ It/ on/ we/ Sundays ………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………………… XII Complete sentences by using the words or phrases below, adding more words if necessary (1.0 point) quang / school / three floors / and / classroom / third floor / …………………………………………………………………………………………………… There / three pictures / wall / Tuan’s room / …………………………………………………………………………………………………… Lan / sister / listen / music / room / at the moment / …………………………………………………………………………………………………… Every / afternoon / after school / Ban / housework / and / read / books / …………………………………………………………………………………………………… What / you / family/ / this summer vacation / ? …………………………………………………………………………………………………… _THE kết thúc _ ubnd HUYỆN PHÒNG GD&ĐT HƯỚNG DẪN CHẤM ĐỀ THI HỌC SINH NĂNG KHIẾU CẤP HUYỆN Môn: giờ Anh (Hướng dẫn chấm tất cả trang) SECTION 1: LISTENING I Listen to lớn the Captain"s announcement on an airplane twice Write a number or a word in the blank (1 point) 02 x = 1pt speaking ; 86A./ eighty- six A; 1.25 / one twenty- five ; hour good Tape: This is your captain speaking First I"d lượt thích to welcome everyone on Rightwing Flight 86A We are currently cruising at an altitude of 33,000 feet at an airspeed of 400 miles per hour The time is 1:25 pm The weather looks good & with the tailwind on our side we are expecting to lớn land in London approximately fifteen minutes ahead of schedule SECTION 2: PHONETICS II Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest by circling the corresponding letter A, B, C or D (2.0 point) 02 x 10 = 2pts B B C D C A C D 9.B 10 B SECTION 3: VOCABULARY & GRAMMAR III Choose the best answer khổng lồ complete each sentence, identify your answer by circling the corresponding letter A, B, C, or D (4.0 points) 02 x trăng tròn = 4pts 1, B 2, B 3, C 4, D 5, D 6, B 7, C 8, D 9, A 10, C 11, B 12, C 13, D 14, B 15, B 16, B 17, D 18, C 19, C 20, B IV Supply the correct tense or size of the verbs in brackets (1.0 points) 02 x = 1pt isn’t tobe is going to rain is growing vì - riding V Give the correct form of the words in capital to complete the sentences (2.0 point) 02 x 10 = 2pts height activities beautiful oldest friends dangerous teaches bigger VI Find one mistake in each sentence (1.0 point) 02 x = 1pt jogging 10 friendly D costs D a A doesn’t C is standing A How often SECTION 4: READING VII Read the passage Then choose one suitable word khổng lồ fill in the gaps (2.0 point) 02 x 10 = 2pts 1.B 2.D 3.B 4.C 5.A 6.C 7.B 8.C 9.D 10.B VIII Fill in each blank with ONE suitable word (2.0 points) 02 x 10 = 2pts best is mother’s have lives và but for her 10 age IX Read the following passage, then answer the questions by circling A, B, C or D (1.0 pt) 02 x 10 = 2pts A B A D D SECTION 5: Writing X Rewrite each of the following sentences in such a way that it means the same as the first one (2.0 points) 02 x 10 = 2pts How many teachers does your school have? The bakery is to the left of the toy store bởi vì you và your friends go khổng lồ school on foot every day? Our English class starts at 7.15 How about going khổng lồ the beach & having a good time there? Does your room have a colorful picture? What is the price of a bowl of noodles? What is the height of the Mount Everest? It takes me two hours a day khổng lồ my homework 10 Tom is the laziest (student/ boy) in my class XI Rearrange these words or phrases to make a complete sentence (1.0 point) 02 x 10 = 2pts I don’t lượt thích winter because it is very cold He doesn’t drink wine but he usually has a glass of wine at Christmas What time you usually finish work in the afternoon? Can I borrow your ruler or are you using it at the moment? It is not very far from our school on Duong phái nam street to Nhat Hoa mall, so we often walk there on Sundays XII Complete sentences by using the words or phrases below, adding more words if necessary (1.0 point) 02 x 10 = 2pts (Dùng từ gợi nhắc để viết thành câu trả chỉnh, thêm chuyển đổi từ buộc phải thiết) Quang’s school has three floors và his classroom is on the third floor There are three pictures on the wall in Tuan’s room Lan’s sister is listening khổng lồ music in her room at the moment Every afternoon after school, Ban does the housework & reads books What are you & your family going lớn this summer vacation? lưu giữ ý: Nếu học viên có câu trả lời khác với gợi ý chấm mà mang lại điểm TOTAL: trăng tròn POINTS (20 ĐIỂM) THE kết thúc - ... It (rain) _ Where is your mom now? - She (grow) _vegetables in the garden Children lượt thích (ride) _e-bikes to lớn school ? Write your answer here _ _ _ ... Think she is still rather attractive She is the sort of person you can always go khổng lồ if you (7) _a problem & she’s extremely generous She likes reading (8) _gardening, and she still goes... ủy ban nhân dân HUYỆN PHÒNG GD&ĐT HƯỚNG DẪN CHẤM ĐỀ THI HỌC SINH NĂNG KHIẾU CẤP HUYỆN Môn: giờ đồng hồ Anh (Hướng dẫn chấm có trang) SECTION 1: LISTENING I Listen to lớn the Captain"s announcement on an airplane twice
Bạn sẽ xem tài liệu "Đề thi học sinh giỏi cấp trường môn tiếng Anh Lớp 6 - Năm học tập 2015-2016 - Trường thcs Sơn Tây (Có đáp án)", để mua tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD sinh hoạt trên

Tài liệu thêm kèm:

*
de_thi_hoc_sinh_hoc_cap_truong_mon_tieng_anh_lop_6_nam_hoc_2.doc

Nội dung text: Đề thi học tập sinh giỏi cấp ngôi trường môn giờ đồng hồ Anh Lớp 6 - Năm học tập 2015-2016 - Trường thcs Sơn Tây (Có đáp án)

Vn
Doc - download tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn giá thành PHÒNG GD&ĐT HƯƠNG SƠN ĐỀ THI HỌC SINH GIỎI CẤP TRƯỜNG TRƯỜNG thcs SƠN TÂY NĂM HỌC 2015 – 2016 MÔN: TIẾNG ANH - LỚP 6 (Đề thi bao gồm 04 trang) thời hạn làm bài: 150 phút (Không nhắc giao đề) SECTION A. PHONETICS (2.0 points) Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest. 1. A. Express B. Exciting C. Expensive D. Excellent 2. A. Coffee B. See C. Agree D. Free 3. A. Son B. Sugar C. Soup D. Sing 4. A. Palm B. Fasten C. Classmate D. Traffic 5. A. Plays B. Says C. Days D. Stays 6. A. Dad B. Hat C. Plant D. Happy 7. A. Hear B. Near C. Fear D. Pear 8. A. Writes B. Makes C. Packets D. Tomatoes 9. A. Clown B. Down C. Own D. Town 10. A. Breathe B. Rhythm C. Although D. Worth SECTION B. LEXICO và GRAMMAR (10.0 points) Part I. Choose the best answer from A, B, C or D to complete these sentences. (4.0 points) 1. At the weekend we can play a of badminton or join in a football match. A.sport B. Game C. Sports game D. Match trò chơi 2. Kien is not very He never plays games A. Sport B. Sporty C. Sporting D. Unsporty 3. My brother likes watching TV I like going out with my friends A. & B. But C. Or D. So 4. I want to lớn work in television industry, I am working hard A. Because B. Although C. So D. And 5. Bangkok thái lan is capital of Thailand. A. A B. One C. X D. The 6. There are girls in his class.Vn
Doc - cài đặt tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn mức giá A. Not B. No C. None D. Any 7. She plays the piano! A. How beautiful B. How beautifully C. What good D. What well 8. On we often go out. A. Nights of Saturday B. Saturday nights C. Saturday’s nights D. None is correct 9. I don’t want much sugar in coffee. Just , please. A. Little B. A little C. Few D. A few 10. “I’ve just received a scholarship” -” ! ” A. Really B. Thank you C. Congratulations D. Well 11. They canceled their picnic, the bad weather A. Because B. Because of C. When D. & 12. The program is late, we will wait to lớn watch A. When B. Because C. Although D. So 13. You can watch Harry Potter on TV you can read it A. So B. When C. But D. Or 14. -“ ” - “ He is of medium height, with đen hair and dark skin A. What is your new friend lượt thích ? B. What does your new friend look like? C. How is your new friends D. What does your new friend lượt thích ? 15.” bởi vì you play table-tennis ?” - every weekend. A. When B. How often C. How D. What time 16. –“ Excuse me .I am looking for a telephone box” -“ There is one ” A. Straight B. Straight ahead C. Turn right D. Going left 17.-“ Would you like me to turn off your computer ?” - “ I’ll vị it myself .” A. No, thanks B.Yes, please C. Don’t vì chưng it D. Of course 18. My parents always say that I take thing without asking A. Needn’t B. Mayn’t C.shouldn’t D. Won’t 19. Vietnam celebrates Tet, but Korea
Vn
Doc - cài đặt tài liệu, văn bạn dạng pháp luật, biểu chủng loại miễn giá tiền A. Does B. Doesn’t C. Celebrate D. Celebrates 20. It’s cold. The students warm clothes. A .wear B. Wears C. Wearing D. Are wearing Part II. Supply the correct size or tense of the verbs in the parentheses (3.0 points). 1. Where is your mother? – She is in the kitchen. She ___(cook) the dinner. 2. Your brother often ___ (go) khổng lồ school by bus last year? 3. He often played football when he ( be ) young . 4. Trung is learning to play the guitar. He ( have ) guitar lessons twice a week. 5. Look! The plane (fly) toward to lớn the airport. It (land) 6. Take these medicines & you ( feel ) better then, Ha . 7. I (have) a birthday buổi tiệc nhỏ tomorrow evening. Would you like (come)? 8. He (like) milk or tea? 9. Where is Nam?- He(watch) TV in his room at the moment. 10. I often go lớn school by bicycle but today I (go) to school by bus. 11. My best friend (write) me a letter several time. 12. If it (be ) nice tomorrow. We ( plant) some young trees. 13. - you ever ( see ) a real robot at work? - No, never. 14. Bởi vì you think there ( be ) a city underwater? 15. I (never ,see) such a big flower. 16. He ( never meet ) her before. Part III. Give the correct khung of the words in brackets. (2.0 points) EX. Knowing English well is very (use ) -> useful 1 The . Of the experiment is about đôi mươi minutes (LONG) 2.She sent her best wishes for my future (HAPPY) 3. The of this tree are very green và beautiful. ( LEAF ) 4. Every year I make a and every year I break it. (RESOLUTE) 5.I don’t believe that the can bring us good or bad luck.(FOOT) 6. That’s a designer. She has a lot of new ideals.(CREATE) 7. Nhung is quiet,but sometimes she becomes (TALK) 8. They’re famous football (PLAY)Vn
Doc - tải tài liệu, văn bạn dạng pháp luật, biểu mẫu miễn tổn phí 9. They are about their lesson. (TALK) 10. She told me she would comes so be .(PATIENCE) Part IV. Each sentence below contains an error. Underline it và write the correct answer in the space provided. (2.0 points) 1. I have learnt how swim since 2010. 2. She has worked for this bank since she leaves university. 3. What sweet voice you have! 4. I go to the school library khổng lồ borrow books twice. 5. Could you tell me the way khổng lồ the post office ? 6. I received a letter to lớn my friend last week. 7. I have gone to Singapore three times. 8. My brother can’t swim, so he is afraid of water. 9. Don’t eat toomuch salt because it is not good lớn you. 10.- “Which is the most expensive thành phố in the world ?” – “ I think it’s Tokyo.” PART 5. Fill in the blanks with the correct prepositions. (1,0 pt) 1. I live only a few yard .the bus stop. 2. Last week I played with Duy & I won the first time. 3.I’d lượt thích to stay home tonight. Is there anything interesting . TV? 4. A few people are . The mountain và they are danger. 5. Take Bus 16 và get get at Hoa Binh Park. 6.My father always goes to work his own car. 7. He’s not very good repairing things. 8. Ocean life is at 7:30 Laughing out Loud will follow, at 8:00. SECTION C. READING (4.5 points) Part I. Choose the best option (a,b,c or d)to complete the passage. (2.points) What vì you do if you want khổng lồ (1) a book in a library? If you know the author’s (2) ,go to lớn the author catalogue. Find the title of the book (3) check the shelf mark. Make a note of this before you look( 4 ) the appropriate shelf. If you vị not know the author’s name, go lớn the (5) Catalogue. If there (6) no title catalogue in the library, go lớn the subject catalogue. Check all the titles which are under the (7) you want. Then check the appropriate card, as with the tác giả catalogue. Next look for the book on the
Vn
Doc - thiết lập tài liệu, văn bản pháp luật, biểu chủng loại miễn phí shelf. Let the librarian stamp it (8) you take it out of the library. If the book isn’t on the shelf, ask the librarian khổng lồ get it for you. 1. A. Find B. Look C.take D. Make 2. A. Address B. Title C. Name D. Age 3. A. And B. Or C. But D. So 4. A. At B. For C. After D. On 5. A. Title B. Tác giả C. Subject D. Shelf 6. A. Be B. Are C. Is D. Was 7. A. Subject B. Book C. Index D. Title 8. A. After B.before C. When D. If Part II. Put a word in each gap in the following postcard. (1points) Fansipan is the highest peak of Vietnam, Laos & Cambodia, so it is called “the Roof of Indochina” while the local (1) điện thoại tư vấn it Huasipan. Huasipan means large tottering rock. Fansipan is 3,143 metres (2) It is in Lao Cai Province, nine kilometres southwest of Sa pa Town (3) the Hoang Lien Son mountain range. Fansipan is now one of the very few eco-tourist spots of Vietnam, with about 2,024 varieties of plants và 327 types of animal and insects. Many tourist (4) the mountain every year . If you climb the mountain from the over of February khổng lồ march, you (5) have a chance khổng lồ admire the beautiful blooming flowers in many different colors. SECTION D. WRITING (3 points) Part I. Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentence printed before it. (2.0 points). 1. It is essential that you bởi your homework before going to lớn school.  You must 2. It is necessary for us khổng lồ be present at the class discussion on Saturday.  We must 3. Hanoi is large, thủ đô bangkok thái lan is large and Tokyo is the largest.  Tokyo is 4. It is wrong of us to lớn throw rubbish  We mustn’t . 5. How many apples does she want?
Vn
Doc - download tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu mã miễn chi phí  How many apples would ? 6. Learning how to use a computer is very easy  It is . . 7. He drives very carefully.  He is . 8. Students at our school take part in a lot of outdoor activities  Students at our school vị . 9. I find it difficult khổng lồ find a better solution to that problem.  I have 10. Lan is the oldest of the three sisters  Lan has Part II .Write about( 90 – 100 words) to lớn say about your house. ( 1. Points). (Không được viết tên thật vào bài) ___ ___ THE ENDVn
Doc - thiết lập tài liệu, văn bạn dạng pháp luật, biểu chủng loại miễn tầm giá ANSWER KEYS I. 2 điểm (0,2 điểm cho mỗi câu đúng) 1. D 2. A 3. B 4. D 5. B 6. C 7. D 8. D 9. C 10. D II. 4 điểm (0,2 điểm cho mỗi câu đúng) 1. D 2. A 3. D 4. C 5. D 6. B 7. B 8. B 9. B 10. C 11. B 12. C 13. D 14. B 15. B 16. B 17. A 18. C 19. B 20. D III. 3 điểm (0,2 điểm cho từng động từ đúng) 1. Is cooking 9. Is watching 2 Did – go 10. Am going 3. Was. 11. Has written 4. Has 12. Is – will plant 5. Is flying – is giong lớn 13. Have – seen 6. Will feel 14. Will be 7. Am having/ am going to have 15. Have never seen 8. Does – like has never met IV. 2 điểm (0,2 điểm cho mỗi đáp án đúng) 1. Length 2. Happiness 3. Leaves 4. Resolution 5. First- footer 6. Creative 7. Talkative 8. Players 9. Talking 10. Patient V. 2 điểm (0,2 điểm cho mỗi từ điền đúng nếu tìm ra lỗi mà chưa sửa thì mang lại 0,1 điểm) 1. How swim How to lớn swim 2. Leaves left 3. What how 4. Go have gone 5. Tell show 6. Lớn from 7. Have gone have been 8. So because 9. Khổng lồ for 10. Which what VI. 2 điểm (0,2 điểm cho mỗi câu đúng) 1. From 2. For 3. At – on 4. In – in 5. Off 6. In
Vn


Xem thêm: Thông Tin Mới Nhất Về Tuyển Sinh Đầu Cấp Lớp 6, Tuyển Sinh Đầu Cấp

Doc - thiết lập tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu mã miễn tổn phí 7. At 8. On VII. 2 điểm (0,25 điểm cho mỗi từ đúng) 1. A 2. C 3. A 4. B 5. A 6. C 7. A 8. B VIII. 2 điểm (0,25 điểm cho từng câu đúng) 1. People 2. High 3. In 4. Climb/visit 5. Will IX. 2 điểm (0,2 điểm cho từng câu đúng) 1. You must vị your trang chủ work before going to lớn school. 2. We must be present at the class discussion on Saturday. 3. Tokyo is the largest of the tree cities. 4. We mustn’t throw rubbish. 5. How many apples would she like? 6. It is easy lớn learn how to lớn use a computer. 7. He is a careful driver. 8. Student at our school vì chưng a lot of outdoor activities. 9. I have a difficulty in finding a better solution to that problem. 10. Lan has two younger sisters. X. 1 điểm. - tùy theo hướng viết, biện pháp viết của học sinh mà giảm khảo rất có thể cho điểm: - Nhưng bài viết phải: - kể được về gia đình của chính mình với những nội dung có thể: Phần 1(Mở bài): Nêu bao hàm được về ngôi nhà đất của mình. Phần 2 (Thân bài): Kể cụ thể về nơi ở mình (trong nha va kế bên nhà). Phần 3 (Kết luận): Đưa ra cảm nhận đánh giá, về ngôi nhà đất của mình. - Đúng ngữ pháp,đúng tía cục.